skip navigation


Copyright

Inleiding

Deze website wordt beheerd door DANMAR en heeft als voornaamste doel bezoekers te informeren over onze producten en diensten. Door deze website te bezoeken of te gebruiken stemt u in met de voorwaarden van de onderstaande gebruiksovereenkomst. Als u niet instemt met deze voorwaarden, verzoeken wij u deze website niet te bezoeken of te gebruiken.

Handelsmerken

Handelsmerken, handelsnamen, productnamen en logo's van derden die op deze website worden weergegeven, kunnen handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van de respectievelijke eigenaars zijn.

Auteursrechten

Het is niet toegestaan de afbeeldingen, teksten, programmeercodes en andere elementen op deze website op welke wijze dan ook geheel of gedeeltelijk te reproduceren, distribueren of te wijzigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van DANMAR.

Koppeling met andere websites

DANMAR verleent geen garanties met betrekking tot de inhoud van andere websites die u via deze website bezoekt. Wanneer u een website bezoekt waarvan de domeinnaam geregistreerd werd op naam van derden dient u er rekening mee te houden dat deze website onafhankelijk is van DANMAR en dat DANMAR geen rechtstreekse invloed heeft op de inhoud van deze website. Het opnemen van een koppeling naar een website van derden betekent niet dat DANMAR de inhoud van de website goedkeurt of aansprakelijkheid aanvaardt met betrekking tot de inhoud en het gebruik van deze website.  

Privacy

Hoe en welke persoonlijke informatie wordt verzameld:

Wanneer u activiteiten uitvoert op deze website, zoals het plaatsen van een bestelling, deelnemen aan wedstrijden, inschrijven op nieuwsbrieven en aanvragen van informatie, wordt u mogelijk gevraagd bepaalde informatie over uzelf te verstrekken door een online-formulier in te vullen en te verzenden. Er is voor u geen enkele verplichting om aan deze activiteiten deel te nemen. Indien u toch besluit aan deze activiteiten deel te nemen, kan u gevraagd worden persoonlijke informatie te verstrekken zoals uw naam, postadres, e-mailadres en andere persoonlijke informatie over uw identiteit.

Waarvoor wordt uw persoonlijke informatie gebruikt:

Deze informatie wordt gevraagd om uw deelname in de activiteiten die u kiest vast te leggen en te ondersteunen.
Als u een bestelling plaatst, wordt de informatie gebruikt om uw eventuele rechten op licenties, technische ondersteuning en andere voordelen te registreren.
Als u deelneemt aan een wedstrijd, wordt informatie verzameld om de inzending te beoordelen en om contact met u op te kunnen nemen over de wedstrijd of over de toekenning van prijzen.
DANMAR gebruikt de informatie die u verstrekt ook om u op de hoogte te houden van upgrades voor producten en diensten, serviceberichten, speciale aanbiedingen en aan DANMAR gerelateerde informatie. Soms wordt aan andere bedrijven gevraagd om, in opdracht van DANMAR, bepaalde diensten te leveren zoals bijvoorbeeld het samenstellen, verpakken, versturen en leveren van bestellingen en het bieden van technische ondersteuning. Wij geven deze bedrijven uitsluitend die informatie die noodzakelijk is om de dienst te leveren en het is hun verboden die informatie voor andere doeleinden te gebruiken.

Hoe uw persoonlijke informatie beschermd wordt

Persoonlijke gegevens die door DANMAR worden verzameld via deze website of via elke andere vorm van communicatie worden enkel door DANMAR bewaard en worden onder geen enkele voorwaarden doorgegeven aan derden tenzij dit strikt nodig is om onze diensten te kunnen leveren (zie ook "Waarvoor wordt uw persoonlijke informatie gebruikt"). Hoewel wij ons best doen om de privacy van onze klanten en gebruikers te beschermen, kan het noodzakelijk zijn om persoonlijke informatie te openbaren indien dit wettelijk vereist is in het kader van een gerechtelijke actie, een rechterlijk bevel of een juridisch proces waarbij u, onze website of ons bedrijf betrokken zijn.

Uw persoonlijke informatie bijwerken

U kunt bijdragen aan de nauwkeurigheid van uw persoonlijke informatie door ons op de hoogte te stellen van eventuele veranderingen in uw naam, adres, functie, telefoonnummer, email-adres, enz.
Indien u de over u bewaarde informatie wil laten wijzigen of indien u geen verdere communicatie van DANMAR meer wenst te ontvangen, kan u steeds contact met ons opnemen.

Koppeling met andere websites

DANMAR verleent geen garanties met betrekking tot het privacy-beleid van andere websites die u via deze website bezoekt. Wanneer u een website bezoekt waarvan de domeinnaam geregistreerd werd op naam van derden dient u er rekening mee te houden dat deze website onafhankelijk is van DANMAR en dat DANMAR geen rechtstreekse invloed heeft op het privacy-beleid van deze websites. Het wordt aanbevolen om het privacybeleid van deze betreffende websites te lezen.